Primarul Cristian Lazăr anunță că lucrările la Piața Agroalimentară din Șimleu vor fi gata la anul

Piata Agroalimentară din Șimleu Silvaniei este un proiect finanțat din resurse proprii. Administrația locală a încercat să obțină un credit, dar cu greu a găsit o firmă care să execute lucrările. Șimleu este un oraș care nu este împrumutat, deci nu a fost imprumutat în ultimii 15 ani.

Din păcate gradul de îndatorare mare a României a făcut ca valoarea creditului să fie aprobat pentru perioada 2020-2021. Proiectul a fost scos la licitație pe SEAP și într-un final o câștigat o firmă, care lucrează într-un ritm susținut.

Noul primar al orașului Șimleu a vizitat șantierul și spune că e mulțumit de ce a văzut. Edilul a constat că lucrarea este executată în proporție de 40%, iar anul viitor investiția va putea fi recepționată.

„Din nou pe șantier! Lucrările la piața agroalimentară avansează bine, anul viitor fermierii o să desfacă produsele într-o piață nouă și modernă.

Am apreciat organizarea, curățenia și modul ordonat și profesionist în care se fac lucrările, care depășesc procentul de 40%, deci e bine.

O notă bună constructorului care ne consultă pentru fiecare detaliu sau problemă pe care o sesizează.
Să avem o săptămână cu spor!”, transmite primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *