480 de lei, descoperiți de polițiști asupra unei femei bănuite de furt

           La data de 10 iulie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică Zalău au descoperit 480 de lei asupra unei femei, de 46 de ani, din municipiul Zalău, bănuită de furt.

La data de 10 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență-112, de către un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că, în cursul zilei, o femeie, i-a sustras suma de 480 de lei.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în jurul amiezii, în timp ce bărbatul se afla într-un local din municipiul Zalău, ar fi avut o înțelegere de a întreține relații sexuale contra cost cu o femeie, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Zalău.

După ce i-ar fi plătit suma de bani asupra căreia au convenit anterior, femeia ar fi profitat de neatenția bărbatului și i-ar fi sustras 480 de lei, toți banii pe care îi avea asupra sa.

În scurt timp, polițiștii au depistat femeia reclamată și au condus-o la sediul poliției.

În urma controlului corporal, polițiștii au descoperit asupra femeii, 480 de lei, sumă reclamată furată de către bărbat.

Banii au fost restituiți persoanei prejudiciate, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *