PNȚCD Sălaj urează La mulți ani tuturor copiilor sălăjeni

„Copilaria nu este numai copilaria pe care am trait-o intr-adevar, dar si totalitatea impresiilor despre ea care s-au format in adolescenta si la maturitate. De aceea, copilaria pare lunga. Probabil fiecare perioada a vietii este multiplicata datorita reflectiilor despre ea in perioada urmatoare.” – Cesare Pavese

„Copilaria este inima tuturor varstelor.” – Lucian Blaga

Cu alte cuvinte, copilaria este lumea unde iubirea incepe, sufletul e pur, iar viata fara griji. Copilaria e si perioada in care caracterul se debondeste si construieste.

Ziua de 1 iunie este un bun prilej de aducere aminte a perioadei ce ne-a invatat cum sa fim multumiti fara motiv, sa ne bucuram de lucrurile mici, sa ne iubim aproapele si ce inseamna prietenia pura. Aceste invataturi ar trebui sa fie mereu in mintea si inima noastra, pastrandu-ne sufletul tanar.

Va dorim tuturor sa pastrati in suflete o farama de copilarie si sa aveti parte de o viata cu bucurii si fara griji, asemenea unui copil! De asemenea, tuturor copiilor le dorim crestere curata, minte luminata si sa-si construiasca caractere puternice!

La multi ani!

PNTCD SALAJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *