Academia de Fotbal CS Dinamo a încheiat un protocol de colaborare cu Viitorul Zalău

👉 Academia de Fotbal CS Dinamo a încheiat un protocol de colaborare cu unul dintre cele mai importante centre din Ardeal, Viitorul Zalău! Protocolul s-a semnat luni, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat, din partea CS Dinamo, președintele Ionuţ Adrian Popa și fosta glorie Dănuț Lupu. Clubul zălăuan a fost reprezentat de Daniel Sabou.
Înfiinţat în 2004, CS Viitorul Zalău a devenit în scurt timp un club de renume în sectorul fotbalului juvenil, având rezultate notabile atât la competiţiile judeţene, cât şi la competiţiile naţionale.
”Am fost impresionat de condiţiile pe care CS Viitorul Zalău le oferă tinerilor practicanţi de fotbal. O spun cu sinceritate, ca şi condiţii, baza sportivă de la Viitorul este în topul cluburilor din capitală. Nu toate cluburile se pot bucura de o astfel de logistică. Mă bucur că CS Dinamo, clubul Ministerului Afacerilor Interne, reuşeşte să încheie o colaborare de o asemenea anvergură. Sunt sigur că anual ne vom întâlni aici şi o să punem pe tapet şi vom prezenta realizările comune pe care dorim să le facem. Din punct de vedere managerial vă pot asigura că vom implica toate resursele clubului cu tot ce înseamnă nivel organizatoric şi logistic, ca protocolul să se bucure de suport”, a declartat Ionuţ Adrian Popa, preşedintele de la CS Dinamo.
”Mă bucur că l-am convins pe Daniel să facem acest parteneriat între cele două cluburi. Vin de mult timp aici şi cunosc acest club. Ştiu cât s-a chinuit Daniel, dar în schimb a făcut o bază sportivă extraordinar de frumoasă. Ştiu că îşi doreşte foarte mult să ajute copiii, iar împreună cu el încerc să fac ceva pentru copii, fiindcă ei sunt cei care au prioritate. Dacă vom avea grijă de copii vom reface fotbalul românesc”, a declarat Dănuţ Lupu, managerul secţiei de fotbal de la CS Dinamo, care a fost prezent şi la ediţiile anterioare ale Cupei Viitorul.
Prin protocolul de colaborare dintre CS Viitorul Zalău şi Dinamo, cei mai talentaţi juniori de la clubul zălăuan vor putea face pasul la CS Dinamo. Între cele două cluburi vor avea loc anual mai multe acţiuni de pregătire comună, iar antrenorii de la Viitorul vor avea ocazia să participe la cursuri de specializare alături de antrenorii de la CS Dinamo.
Echipele Academiei de Fotbal CS Dinamo vor participa în această săptămână la Cupa ”Viitorul” de la Zalău, unde vor fi prezente peste 70 de echipe, la opt categorii de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *