APEL UMANITAR! Să ajutăm familia care a rămas fără locuință după incendiul devastator din Șamșud

Duminică, în jurul prânzului, pompierii Punctului de lucru Sărmăşag au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa şi casa unei gospodării din localitatea Valea Pomilor, comuna Șamșud. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta atât la o anexă cât şi la acoperişul casei de locuit, în sprijin au fost solicitate SVSU Sărmăşăg şi un echipaj de stingere de la Detaşamentul Zalău.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (depozitarea jarului nestins de la o afumătorie în apropierea unor materiale combustibile). Au ars circa 40 mp din acoperişul şi structura acoperişului casei, o anexă a ars în totalitate cu o serie de bunuri depozitate în ea, flăcările au afectat încă o anexă învecinată (o bucătărie de vară) pe circa 20 de mp.

Familia Tyukodi Imre, Inka și cei doi copii – o fetiță de 10 ani și un băiat în vârstă de 17 ani au rămas fără nimic, doar cu hainele de pe ei. Acum au foarte mare nevoie de sprijinul sălăjenilor cu inimă bună și mare.
Întreaga comunitate din Șamșud, în frunte cu primarul Banto Zoltan este alături de familia greu încercată și se vor implica în colectarea de ajutoare și donații.

Cei care vor să doneze și să-i ajute o pot face în contul RO86BTRLRONCRT0464166001 deschis pe numele Csoka Anamaria – mătușa copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.