Accident mortal în Hida. Un copil de 15 ani a murit pe loc

A intrat cu mașina într-un stâlp de susținere al rețelei electrice.

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă seara, pe Drumul Comunal 51, în localitatea Hida. O adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața și două persoane au fost rănite ușor.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, de către polițiștii Serviciului Rutier, s-a stabilit că, la data de 10 Iulie a.c., ora 22.20, un tânăr de 21 de ani, din județul Sălaj, conducea autoturismul pe Drumul Comunal 51, din direcția Hida înspre Miluani, iar pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un stâlp de susținere al rețelei de energie electrică.

În urma impactului o adolescentă de 15 ani, pasageră pe bancheta din spate, și-a pierdut viața, iar conducătorul auto și o altă pasageră de 14 ani au fost răniți ușor.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor materialul probator va fi înaintat la unitatea de parchet competentă, cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *