Accident rutier în Dăbâceni

Miercuri, 6 decembrie a.c, la ora 18.39, pe D.N. 1 C, la ieșire din localitatea Dăbâceni înspre Ileanda, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gâlgău, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ileanda-Dăbâceni, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul efectuării unui viraj înspre stânga pe un drum lateral și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Zalău.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism și pasagerul din dreapta au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, conducătorul primului autoturism și o pasageră a sa au suferit leziuni ușoare, fiind transportați la spital.

Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, din cauza leziunilor suferite, conducătorul celui de-al doilea autoturism nu a putut fi testat la faţa locului, urmând a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii din Jibou continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *