Secretarul de stat Bogdan Ilea vizitat de studenții Facultății de Drept din Iași 

Secretarul de stat Bogdan Ilea a primit cu mare bucurie, la Ministerul Justiției, vizita unui grup de studenți ai Facultății de Drept din Iași.

„M-am bucurat să constat interesul lor pentru activitatea Ministerului Justiției, am discutat despre atribuțiile constituționale și legale pe care ministrul justiției și Ministerul justiției le au, și am raspuns cu placere intrebarilor adresate”, transmite secretarul de stat Bogdan Ilea. 

Întâlnirea cu studenții a fost pentru secretarul de stat Bogdan Ilea o  ocazie pentru a le prezenta activitatea, dar și ocazie pentru a le asculta întrebările, curiozitățile și totodată părerile argumentate în legătură cu aspecte care țin de domeniile lor de interes legate viața juridica si de justiție in general.

„Energia pozitivă emanată de acești studenți și curiozitatea lor, manifestată prin întrebările adresate, mă fac să cred că facultățile de drept șefuiesc în continuare, personalitățile unor oameni in formare, însă cu un potențial foarte bun.

Sper ca peste câțiva ani, după finalizarea studiilor, o parte dintre ei să calce pragul Ministerului Justiției, în calitate de profesioniști ai dreptului sau să-și urmeze vocația prin îmbrățișarea altor profesii juridice din galaxia profesiilor dreptului”, a conchis secretarul de stat Bogdan Ilea. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *