Acțiune de ecologizare pe Meseș, condusă de primarul Ionel Ciunt

Azi, primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a condus o acțiune de ecologizare
pe Muntele Meseș, cu ocazia Zilei Pământului.
Au participat numeroși membri și simpatizanți social-democrați, iar acțiunea a cuprins și mai multe comune din Sălaj, ca parte a unei campanii declanșate de formațiune la nivel național.
Cu scopul de a sublinia importanța păstrării unui mediu curat, pentru un mod de viață civilizat, sănătos, în armonie cu natura, pe Meseș au fost prezenți, pe lângă președintele organizației din Sălaj a social-democraților, Ionel Ciunt, și alți lideri importanți, inclusiv deputatul Florian Neaga, viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, consilierul județean Alin Demle, administratorul public al Zalăului, administratorul public Călin Forț, fostul prefect Florin Florian, Sergiu Panie președinte executiv PSD, consilieri locali și foarte mulți tineri social democrați.
Au fost adunați zeci de saci de deșeuri abandonate în pădurea din vârful masivului Meseș și din apropierea zonei de picnic de la întrarea în Treznea. Cantitatea mare de deșeuri aruncate la întâmplare de cetățeni neglijenți nu a fost chiar o surpriză, având în vedere experiența de la alte acțiuni similare, dar este un semn că prea mulți nu pun încă preț pe calitatea mediului în care trăim. Prin exemplul lor, prin această mobilizare, social-democrații din Sălaj au arătat că sunt și oameni cărora le pasă de comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *