ACTUALIZARE: Femeia de 58 de ani implicată în accidentul de la Zimbor a decedat

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj: „Vineri, 8 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00,  o femeie de 58 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Zalău – Cluj Napoca, la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare,  a acroșat ușor o mașină care circula din sensul opus, după care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat. Cercetările continuă pentru stabilirea stării de fapt.”

Cei de la ISU Sălaj au anunțat și ei decesull femeii, chiar dacă la fața locului s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

„Punctul de lucru Sanmihaiu Almasului a fost solicitat,in urma cu putin timp, sa intervina la un eveniment rutier in loc. Zimbor, în urma căruia a rezultat ranirea unei persoane de sex feminin care a fost găsită SCR (stop cardiorespirator). Echipajele de la fata locului executa manevrele de resuscitare, a fost solicitat și echipajul de terapie intensiva mobila (TIM) din cadrul Detasamentului de pomp. Zalău. A fost solicitat si elicopterul Smurd care a ajuns la fata locului. Pacienta nu a răspuns manevrelor si a fost declarata decedata”, a transmis ISU Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *