Acuzații grave între liderii PSD, PNL, PMP și USR-PLUS cu doar 7 zile înainte de ziua votului de pe 6 decembrie

Lupta politică în județul Sălaj pare că s-a aprins în ultima perioadă, când ne apropiem cu pași repezi de ziua votului – 6 Decembrie, când ne alegem parlamentarii.

Liderii PNL în frunte cu ministrul Lucian Bode au adoptat o cu altă atitudine. Aflându-se la guvernare (putere), beneficiază de anumite facilități, cum ar fi vizitele de lucru în teriotoriu, care pot fi ușor asimilate unor acțiuni politice de campanie. Nu spunem mai multe. Cert este că vineri, 27 noiembrie, cu doar câteva zile înaintea alegerilor parlamentare, ne-am trezit cu ditamai vizita în Sălaj. Doi miniștri și vicepremierul României au venit în județul ăsta mic, să anunțe că două Consilii Județene intră într-un parteneriat și că două spitale primesc bani pentru aparate medicale. Dintr-o dată Sălajul prezintă interes pentru mai marii țării. Oare așa o fi? Vom vedea după alegeri ce se alege de aceste promisiuni.

Trecem mai departe și mergem la PMP, mai exact la senatorul Cristian Lungu care candidează pentru un nou mandat de parlamentar. Liderul PMP Sălaj a postat un mesaj lung pe Facebook în care îi acuză pe USR-iști de miciună:  „Minciuna USR-Plus, care prezintă trunchiat un vot din Parlamentul României are picioare scurte! PMP a votat întotdeauna pentru eliminarea pensiilor speciale! (…) Însă disperanți ca urmare a procentajelor foarte mici din sondajele interne, USR-Plus a declanșat azi o campanie puternică de dezinformare despre votul PMP privind pensiile speciale în Parlamentul României.”, susține senatorul PMP Cristian Lungu.

Nici Alianța USR-PLUS nu a stat cu mâinile în sân. Într-o psotare pe Facebook, liderii USR-PLUS acuză PSD-ul că fură și postează un mesaj nu foarte ortodox la adresa medicului Florian Neaga pe care-l fac vinovat de faptul că cineva a lipit un afiș peste un afiș de-al lor. „(..)Hoție e și atunci când acoperi afișul altor candidați(deși ai un panou liber lângă!) sau când pui mai multe afișe decât e legal – lucruri întâlnite aproape la toate avizierele electorale din Sălaj”, reiese din postarea celor de la USR.

Ultimul partid care și-a arătat colții în această campanie electorală, care încă nu s-a terminat, este PSD prin secretarul general Alin Demle. Liderul PSD scrie pe Facebook că popa din Buciumi a transmis enoriașilor din biserică faptul că ministrul Bode – candidat la Camera Deputaților, a promis bisericii 1 miliard de lei vechi pentru schimbarea geamurilor termopane și alte lucrări. Cert e că popa nu e politician, iar Bode dacă dă banii pentru Biserică „să fie primiți”. Nu vedem unde ar fi problema, mai ales că nu știm nici care a fost impactul acestui mesaj, dat fiind situația de pandemie când bisericile sunt mai mult goale.


Monitorul de Sălaj a abordat acestă campanie electorală profesionist, dând dovadă de echidistanță față de toate partidele. Astfel că acest articol a fost scris doar cu scopul de a informa sălăjenii și despre latura mai neplăcută a politicii. Rămânem aproape de cetățeni, iar pe 6 Decembrie mergeți la vot și puneți ștampila pe cine credeți că vă reprezintă!

One thought on “Acuzații grave între liderii PSD, PNL, PMP și USR-PLUS cu doar 7 zile înainte de ziua votului de pe 6 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *