Denisa, fata care se zbate între viață și moarte în spital, a început să respire

Câmpean Lidia Denisa, fata de 20 de ani din satul Solomon comuna Gârbou, bătută cu bestialitate de Calotă Răzvan, dă semne că își revine. Duminică a început să respire singură, fără ajutorul aparatelor, dar încă se află în comă.

Sunt primele semne bune, dar încă lupta pentru viață nu sa terminat.

Denisa a fost bătută ore în șir de iubitul ei Calotă Răzvan de 25 de ani din Zalău. Denisa a suferit multiple traumatisme, are toate coastele rupte, fracturi la mâini și picioare, dinții rupți, fiind practic desfigurată. Apropiații care au văzut-o nu au putut-o identifica din cauza rănilor cauzate de loviturile puternice primite de la Răzvan.

Denisa se iubea cu Răzvan de aproximativ 2 ani de zile, iar la data de 25 noiembrie pe fondul geloziei și a consumului de alcool, Răzvan și-a bătut iubita până aproape a lăsat-o fără suflare. A dus-o acasă la niște prieteni, deși Denisa era inconștientă. A doua zi, 26 noiembrie a început calvarul.

Trezit din beție, Răzvan și-a văzut iubita că nu reacționează și speriat probabil, a pus mâna pe telefon și a anunțat autoritățile.

O ambulanță a preluat-o pe Denisa și a fost transportată la spital de urgență.

Denisa este internată la secția Terapie Intensivă, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire.

Duminică, 29 noiembrie, surse apropiate familiei susțin că Denisa a început să respire singură, fără ajutorul aparatelor și totodată inima i-a început să-i bată. Semne bune, chiar dacă lupta pentru viață continuă.

Mama Denisei, Camelia a postat un mesaj pe Facebook în care cere ajutorul lui Dumnezeu și roagă pe toți apropiații, prieteni, să se roage Domnului pentru ca Denisa să-și revină.


La data de 26 noiembrie Calotă Răzvan Marcel a fost reținut 24 de ore, iar în cursul zilei de 27 noiembrie a fost dus în fața unui judecător de la Tribunalul Sălaj și arestat preventiv pentru comiterea infracțiuni de tentativă de omor. Calotă Răzvan este închis în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj. Răzvan riscă o pedeapsă cu închisoarea între 5 și 10 ani cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.