ADIO Liga a II-a ! SCM Zalău pierde din nou calificarea în play-off

In ultima etapă din sezonul regulat, SCM Zalău a jucat acasă cu FC Bihor și era obligată să câștige pentru a-și păstra șansele de calificare în play-off.

Meciul a fost extrem de disputat, cu ocazii de ambele parti, mai ales ca echipa Zalăului isi juca locul in play-off.

Drept dovada, meciul a fost destul de echilibrat și nicio echipă nu a fost dispusă să-și asume vreun risc in primul sfert de oră. Prima șansă a aparținut celor de la SCM Zalău, după ce Nikolic a scăpat singur cu portarul bihorean, dar nu a putut marca.

Echipa zălăuană a ramas in 10 jucatori dupa ce, in minutul 28, un fundas l-a faultat pe Hosu, in calitate de ultim aparator, si a fost eliminat.

FC Bihor a avut o șansă buna de a deschide scorul în minutul 34, dar șutul lui Tiberiu Serediuc a trecut peste. In inferioritate numerică, Zalăul s-a apropiat destul de greu de poarta echipei bihorene și până la pauză, tot bihorenii au mai ratat o oportunitate prin același Serediuc.

Si in partea a doua a jocului meciul a fost echilibrat, ambele echipe avand ocazii de a marca.

Cu toate acestea, in minutul 87, Sergiu Jurj a inscris si a adus victoria echipei FC Bihor si locul 1 in Liga a 3-a, Seria 10.

Rezultat final: SCM Zalau – FC Bihor Oradea 0-1 (0-0) – Sergiu Jurj, min. 87

  • FC Bihor castiga la Zalau si termina sezonul regulat pe locul 1. Urmeaza play-offul si lupta directa pentru promovare in Liga a 2-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *