Adjunctul Adrian Jecan se află la conducerea IPJ Sălaj. Ieri, 15 iunie, a fost împuternicit încă 6 luni


Adjunctul Adrian Jecan este șeful Serviciului Cazier – funcție ocupată în urma unui concurs


După ce comisarul șef Stupar Marius a primit a doua împuternicire de 6 luni, iar pe data de 10 iunie i-a expirat interimatul, IGPR l-a împuternicit ca adjunct și la desemnat la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Însă de săptămâna aceasta Stupar Marius se află în concediu medical în urma unei probleme de sănătate și va reveni peste două săptămâni.

Astfel că adjunctul IPJ, Adrian Jecan a preluat conducerea inspectoratului, iar în cursul zilei de ieri, 15 iunie, Jecan a mai primit o tură de 6 luni împuternicire pe funcția de adjunct.

La ultima vizită în județ făcută de ministrul Lucian Bode, demnitarul a făcut o serie de dezvăluiri incendiare cu privire la investigațiile făcute de Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne. Astfel, potrivit minitrului Bode, 9 polițiști dintre care și cu funcții de conducere au fost dați pe mâna procurorilor DNA pentru a continua cercetările cu privire la posibilitatea comiterii unor infracțiuni. O parte dintre polițiști au fost reclamați și la ANI cu privire la posibile incompatibilități.

Ministrul MAI, Lucian Bode, a mai spus că va demara în cel mai scurt timp concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere la nivelul IPJ-urilor și va pune capăt numirilor prin împuternicire.


Amintim că, comisarul șef de poliție Adrian Jecan a fost numit împuternicit adjunct al șefului IPJ Sălaj pentru o perioadă de trei luni, exact în ziua în care liberalul Lucian Bode a ajuns Ministrul Afacerilor Interne. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *