Adriana Sabou a depus jurământul de învestitură în funcţia subprefect al județului Sălaj

Începând de astăzi, 14 iulie 2022, Adriana Sabou este noul subprefect al județului Sălaj. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură s-a desfășurat în prezența președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a conducerii Instituției Prefectului și a secretarului de stat M.A.I., Aneta Matei.

”O felicit pe doamna subprefect, Adriana Sabou, și îi urez succes în noua funcție, convins fiind că va duce mai departe buna relație de colaborare dintre Consiliul Județean Sălaj și Prefectură, două instituții ce lucrează împreună pentru a găsi soluții la problemele ivite în societate și pe care administrația publică le întâmpină. În aceste vremuri pe care le trăim este nevoie, poate mai mult ca niciodată, de profesionalism, coeziune și implicarea noastră, a tuturor factorilor de decizie. Munca noastră comună trebuie să fie în folosul cetățenilor și pentru dezvoltarea județului”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președinte al Consiliului Județean și al PNL Sălaj.

”Învestirea ca subprefect al județului Sălaj reprezintă pentru mine o mare onoare și provocare, dar totodată și o mare responsabilitate. Sunt conștientă de așteptările înalte pe care această demnitate publică le implică. Vă asigur că voi depune toate eforturile necesare ca acest angajament, luat în fața cetățenilor prin depunerea jurământului de învestitură, să fie onorat exemplar și cu profesionalism, prin activitatea mea în cadrul Instituției Prefectului Județului Sălaj, din a cărei echipă fac parte încă din anul 2005”, a precizat Adriana Sabou.

Adriana Sabou este susținută în această funcție de către PNL Sălaj și îl înlocuiește pe regretatul Virgil Țurcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *