Antrenorul echipei SCM Zalău, George Zima, după egalul de la Dej

SCM Zalău a remizat 0-0 cu Unirea Dej în primul joc din finala barajului de promovare în Liga a II-a. Scorul deși este unul „alb”, băieții lui George Zima au avantajul că returul îl vor juca acasă pe Stadionul Municipal Zalău, isr deja s-au anunțat că vor fi prezenți foarte mulți spectatori, ceea ce va face cu siguranță diferența.

SCM Zalău a avut un sezon excepțional, reușind să se califice la jocurile de baraj de pe poziția a doua, deși mai bine de jumătate de campionat a stat pe primul loc în clasament.

Deși echipa Municipiului Zalău și-a îndeplinit obiectivul, acela de a participa la jocurile de baraj, atât conducerea clubului cât și Primăria Municipiului Zalău își doresc din toată inima ca echipa să se califice în Ligia a II-a.

Antrenorul echipei SCM Zalău, George Zima, după egalul din tur cu Unirea Dej: “Este un rezultat care ne dă speranţe. Am putea spune că şansele au crescut puţin, însă să nu uităm că un gol marcat în deplasare de Unirea Dej ar complica lucrurile. Orice s-ar fi întâmplat la Dej, returul era deschis. Avem şanse mari, dar ne va aştepta un joc disputat, deoarece şi tinerii jucători de la Dej îşi doresc să facă pasul la Liga a II-a. ”.

SCM Zalău a obținut calificarea în turul 2 al barajelor pentru Liga 2, după victoria cu CSO Cugir, cu scorul de 5-0 la general (3-0 în tur la ”masa verde” și 2-0 în returul de acasă).

Unirea Dej s-a calificat în ultima etapă a barajelor pentru promovarea în Liga 2, după ce a învins Minaur Baia Mare, cu 3-1 pe teren propriu, în retur. La finalul turului, nimic nu era decis, confruntarea de la Baia Mare s-a terminat cu scor alb, 0-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.