Antrenorul HC Zalău, Gheorghe Tadici și-a înjurat jucătoarele ca la ușa cortului. Vezi explicațiile acestuia

Gheorghe Tadici (69 de ani), antrenorul de la HC Zalău, le-a adresat cuvinte imposibil de reprodus propriilor jucătoare în meciul cu Rapid București din Cupa României, câștigat de echipa sa cu 26-24.

Duminică, HC Zalău a câștigat duelul pentru locul 3 în Cupa României, scor 26-24 cu Rapid București. În prima repriză, deși echipa sa conducea cu 10-9, antrenorul Gheorghe Tadici nu a fost deloc mulțumit. În timpul unui timeout, antrenorul echipei din Sălaj a avut o ieșire reprobabilă.

În videoclipul postat pe pagina de Facebook Handbal România, se aude cum Tadici își jignește într-un mod grosolan jucătoarele, folosind sintagme precum „’te-n p***a mă-tii”, „dobitoacele dracu’” și „să vă ia dracu’”

În cele din urmă, HC Zalău a câștigat meciul surprinzător, scor 26-24, și și-a adjudecat locul 3 în Cupa României.


Gheorghe Tadici a dezvăluit pentru ProSport că și-a prezentat scuzele în fața echipei sale, după înjurăturile către jucătoare, și ne-a mărturisit din ce cauză a fost atât de încărcat în toată săptămâna disputării meciurilor respective.

Motivul tulburător pentru care Gheorghe Tadici s-a pierdut cu firea și a fost surprins înjurându-și jucătoarele! „Am fost foarte încărcat emoțional din cauza ultimelor evenimente din viața mea!”

Contactat de către ProSport, Gheorghe Tadici, reputatul antrenor român, a recunoscut că deja și-a prezentat scuzele în fața elevelor sale, dar a mărturisit și din ce motiv a fost atât de stresat și de încărcat la acest meci.

„Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet: am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze. Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătorare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat.

De la 10-6 ajunsesem din cauza greșililor acestor fete la 10-9. Însă, vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit. Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorociere în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile, iar abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj (…)”, a declarat pentru ProSport, antrenorul Tadici.

„Eu am tot spus că trebuie să ne promovăm antrenorii români și pe tinerele noastre jucătoare, dar se pare că am deranjat teribil. Vă convine ceea ce s-a întîmplat la CSM București? Sunt aduse tot felul de jucătoare străine și plătite pe 10, 15 mii, chiar 20.000 pe lună din banii publici. Este normal? A, dacă ești la fotbal și te plătesc Becali, Mititelu sau Rotaru poți să le dai și 100 de mii pe lună că nu mă interesează. Ăia sunt banii patronilor și pot să facă ce vor cu ei, dar din banii publici nu este normal să se întâmple așa ceva”, a încheiat Tadici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *