Antrenorul SCM Zalău, Marius Pașca a demisionat. Vasile Jula îi i-a locul pe banca tehnică

Cu doar câteva zile înaintea derby-ului dintre SCM Zalău și Minaur Baia Mare, antrenorul echipei zălăuane, Marius Pașca și-a anunțat demisia din funcția de antrenor principal.
Pe 13 martie s-a reluat campionatul Ligii a 3-a, iar SCM Zalău a înregistrat în retur două înfrângeri și o victorie la limită, rezultate care au creat tensiune între staful tehnic și conducerea administrativă a echipei.
Primarul Ionel Ciunt i-a chemat pe toți la ședință și i-a pus la aceiași masă cu gândul de a liniștii „apele” și de a stinge conflictele. Deși nimeni nu se aștepta, antrenorul Marius Pașca a crat un șoc echipei și și-a anunțat demisia înainte cu doar o zi de meciul decisiv de la Baia Mare.
SCM Zalău este „norocoasă” prin faptul că în angrenajul echipei se află oameni pricepuți și iubitori de sportul rege, astfel că locul lăsat liber pe banca tehnică a fost preluat de directorul sportiv, Vasile Jula.
Mulțumim, Marius Pașca! După 13 etape scurse din actualul sezon, în care echipa a înregistrat ⚽8 victorii, ⚽3 egaluri și ⚽2 înfrângeri, antrenorul principal, Marius Pașca, s-a despărţit de SCM Zalău🤝 Îi mulțumim pentru toată munca depusă şi îi urăm succes în activităţile viitoare🤝 ⚽ Sâmbătă, la derby-ul dintre Minaur Baia Mare şi SCM Zalău, echipa va fi condusă de pe margine de Alexandru Pop şi Vasile Jula❗„, au transmis oficialii echipei. 

One thought on “Antrenorul SCM Zalău, Marius Pașca a demisionat. Vasile Jula îi i-a locul pe banca tehnică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *