Atac în stil mafiot în Timișoara: Maşina directorului zălăuan Mirel Pop a fost incendiată

Mașina de serviciu a directorului piețelor din Timișoara, Mirel Pop, a fost incendiată chiar în fața locuinței sale, conform OpiniaTimisoarei.ro

Marți seară (5 decembrie/2023) în jurul orei 02, un apel la 112 a anunțat faptul că un autoturism de pe strada Basarabia, din Timișoara, este în flăcări.

Pompierii au stins incendiul, iar ulterior informațiile au scos la iveală faptul că a fost vorba de o acțiune intenționată.

Din primele informații, incendiu ar fi izbucnit în partea din față a mașinii. O cârpa îmbibată cu motorina a fost găsită sub roata din dreapta.

Pompierii nu au găsit nimic care să indice că incendiul ar fi izbucnit în urma unei defecțiuni tehnice.

Poliția a demarat o anchetă în legătură cu incendiul la mașina care aparține societății Piețe SA

„La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timişoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor izbucnirii incendiului”, a menţionat IPJ Timiş.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *