Primarul Marian Mirișan construieste un parc fotovoltaic în Horoatu Crasnei

Primarul comunei Horoatu Crasnei  liberalul Marian Mirișan se dovedește a fi unul dintre primarii sălăjeni care demonstrează că nu ai nevoie de multe multe mandate în funcție pentru a face treabă.

Încă de la preluarea mandatului  Marian Mirișan s-a pus serios pe treabă și a reușit în cei trei ani de când conduce Comuna Horoatu Crasnei să recupereze timpul pierdut de foștii primari. A scris multe proiecte și a obținut finanțări record pentru comună.

În această perioadă se află în diferite stadii mai multe investiții care vor ridica standardele de viață a cetățenilor.

Astăzi primarul Marian Mirișan a depus în platforma Ministerului Energiei proiectul pentru investiția ,,Înființare parc fotovoltaic și sisteme fotovoltaice pentru comuna Horoatu Crasnei, județul Sălaj ” în valoare de 1,35 milioane RON, echivalentul a 13,5 miliarde lei, finantat prin Fondul pentru Dezvoltare.

Prin acest proiect se va asigura consumul propriu de energie electrică pentru iluminatul public, primărie și instituțiile subordonate!

„Mulțumesc consilierilor locali, colegilor din primărie, consultanților, proiectanților și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect”, transmite  primarul Mirișan Marian.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *