Atacantul Vlad Morar înscrie golul victoriei cu Astra Giurgiu

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, în cadrul etapei a șaptea din play-out-ul Ligii 1.

Oaspeții au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 41, când Crepulja l-a faultat pe Valente și a văzut cel de-al doilea cartonaș galben. La pauză, tabela a indicat scorul de 0-0.

În partea secundă a jocului, Ovidiu Horșia, intrat în minutul 56, a deschis scorul cu capul, după o centrare foarte bună a lui Mihai Butean, în minutul 60.

Astra a dat lovitura în minutul 89, în inferioritate numerică, atunci când Montini a trimis cu capul în poarta lui Pleșca și a restabilit egalitatea la Mediaș.

Totuși, acest scor nu a rezistat prea mult pe tabel. La doar două minute distanță, Vlad Morar a înscris și el cu capul, din pasa lui Horșia și a stabilit rezultatul acestei partide, 2-1 pentru Gaz Metan Mediaș.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a urcat pe locul 9, cu 29 de puncte, în timp ce Astra Giurgiu a rămas pe locul 12, cu 24 de puncte.

„Această victorie ne dă o liniște în privința retrogradării și mergem la UTA Arad să luăm toate cele trei puncte”, a declarat în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj, atacantul Vlad Morar.

Vlad Morar petrece o perioadă foarte bună la Gaz Metan Mediaș unde a reușit să se impună în primul 11,fiind titular meci de meci. În aceste condiții atacantul sălăjean Vlad Morar reușește să înscrie aproape în fiecare meci, iar golurile marcate au ajutat echipa să se salveze de la retrogradare.

https://www.facebook.com/watch/?v=812634509668048

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *