„Atacuri sub centură” pe Facebook între Florin Iordache (ex-președinte PLUS) și Alin Demle (secretar general PSD)

Doi actori de pe scena politică – Florin Iordache (ex PLUS) și Alin Demle PSD s-au contrat pe Facebook te tema privind îmărumutul de 10 milioane de lei luat de Consiliul Județean Sălaj din Trezoreria Statului pentru a achita facturile antreprenorilor construiesc drumuri în județ, facturi care au crescut odată cu scumpirea materialelor de construcțiicare.

Florin Iordache ține partea PNL-ului și dă în PSD-iști

„Psd-istii salajeni il critica de zor pe Dinu pentru scumpirea preturilor in tara, eu cred ca poate fi vinovat exact atat cat poate fi si dl. primar vinovat de jafurile si violurile datorate legilor justitiei a lui Dragnea, dar trebuie tinut cont si de faptul ca Dinu inca nu a suit angajatii CJ in autobuz sa mearga la miting in Bucuresti sa justifice preturile si nici nu stiu sa fi fost vreo sedinta unde sa se voteze scumpirile, asa cum au facut psd-istii cu legile.
Il mai critica si ca isi face griji pentru contractori ca nu le iese banul, dar eu cred ca asa si trebuie sa faca, orice firma mare verifica structura de cost pentru serviciile oferite, daca ies in pierdere contractorii datorita cresterilor de pret la materiale, se blocheaza lucrarile, se reiau licitatiile, alte preturi, timpi mari pierduti, iar apoi exact ca si cand chemi un mester dupa alt mester. Bineinteles, cu ipocrizie critica si un imprumut de 10 milioane la nivel de judet, tocmai ei, care doar in iarna lui 2020 au mai adaugat vreo 90 de milioane datorie la zecile existente deja la nivel de oras”, a postat pe Facebook, fostul președinte al PLUS Sălaj, Florin Iordache – contracandidatul lui Ionel Ciunt la alegerile locale din 2016. 

Secretarul PSD Sălaj, Alin Demle îl acuză pe Florin Iordache„a ieșit pe ușa din dos a politicii”

„Domnul compară credite luate pentru cofinanțare la proiecte europene în condiția în care Ciunt a preluat primăria pe minus cu credit de 10 milioane luat aiurea, în condiția în care Marc a lasat 43 milioane excedent. Asta e diferența, dar domnul nu știe și stiu că are salar mare unde lucrează. Nu îl afectează dobânzile luate pe credite preventive. Citat din domnul președinte Dinu Iancu. Pe alții cu pensii mici îi afectează aceste dobânzii!! Domnul de mai sus (nr. Florin Iorfache) a ieșit pe ușa din dos a politicii și probabil acum folosește această metodă pentru a-și propulsa o altă rachetă din sânul familiei spre înaltele culmii ale politicii. Folosește zicala „dacă-i laud poate o să-i prindă rușinea și o să-mi arunce și mie un oscior”, a fost reacția consilierului județean PSD, Alin Demle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.