Au fost livrate primele dotări pentru internatul de la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul”

Internatul Liceului Tehnologic “Mihai Viteazul” a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare, datorită unui proiect finanțat din fonduri europene, accesat de Primăria Municipiului Zalău.

Pentru ca elevii care vor fi cazați în acest internat să beneficieze de condiții moderne, administrația locală a făcut demersuri ca acest internat să beneficieze inclusiv de ➡dotări noi. Până în prezent au fost livrate primele paturi, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să fie livrat și montat restul mobilierului, dotate băile și oficiile și instalate echipamentele electrice/electronice.

Pentru ✅camere, au fost achiziționate: paturi, saltele, birouri, scaune rotative, etajere, dulapuri, cuiere și noptiere, iar ✅băile, care au fost transformate din băi comune în băi individuale, vor fi complet echipate cu obiecte sanitare și accesorii. ✅Oficiile vor beneficia de mobilier, respectiv mese, scaune și corpuri de bucătărie și de echipamente electrice/electronice, respectiv cuptor cu microunde, frigider, plită electrică, cafetieră și televizor. Totodată, a fost amenajat un ✅spațiu care va fi dotat cu mașină de spălat, uscător de rufe, masă de călcat și călcător profesional. Clădirea internatului beneficiază și de un ✅cabinet medical, pentru care au fost prevăzute dotările necesare, astfel încât activitatea să se desfășoare în bune condiții.

Dotările, în valoare de 488.382,95 lei, sunt asigurate din fonduri europene, iar acestă sumă se adaugă celor 4.649.169,73 lei, prin intermediul cărora internatul de la acest liceu a fost reabilitat și modernizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.