Bianca Tirsin – cea mai frumoasă femeie din România își are originile în Valcău de Jos

Bianca Tirsin cu origini în comuna sălăjeană Valcău de Jos, a fost anunțată, la începutul lunii decembrie, câștigătoare a Miss Universe România 2020, iar acum se pregătește de etapa internațională a concursului, desfășurată în Statele Unite ale Americii.

Bianca a ales să-și petreacă începutul noului an, 2021 în Sălaj și a vizitat Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea din Iaz.

Bianca are 21 de ani, locuiește în municipiul Arad și studiază management la facultate. Bianca Tirsin este iubita fotbalistului Adi Petre și are 13 concursuri de frumuseţe câştigate până acum.

În 2021 reprezintă România la Miss Universe. Bianca a intrat în cantonament de 4 luni. Antrenorul n-o lăsa să iasă din sală.

„Tot timpul îmi stă în spate şi îmi zice: vrei coroana aceea? Chiar vrei? Bun atunci hai să luptăm, pune osul la treabă şi muncă, muncă, muncă. Tind la premiul cel mare la titlul de Miss Universe”, spune Bianca.

Adi Petre o susţine pe Bianca chiar şi din Italia. Nu s-au mai văzut de când a plecat. În ianuarie, Bianca pleacă în America pentru 3 săptămâni.

Unul dintre accesoriile pe care aceasta îl va purta și în America este realizat de un brand timișorean. Este vorba despre coronița cu spice de grâu, aparținând brandului Rodica Costea Royal Concept, deținut de organizatoarea Timișoara Fashion Week, Rodica Costea.

Bianca a declarat: „Atunci când alegi un accesoriu, trebuie să aibă ceva aparte, să te reprezinte și să fie unic. Recunosc că mi-a fost greu să aleg coronița pentru Bianca, întrucât am foarte multe, iar la un asemenea nivel, chiar ai nevoie de ceva cu adevărat special. Am ales, într-un final, coronița cu spice de grâu, care este un simbol al tinereții, este o chemare magică la rostuirea vieții. Toate aceste simboluri,  le-am cuprins în această coroniță, pentru a marca momente importante, ca acesta, pentru a fi alături la crearea unei noi etape a unei tinere vieți și pentru a da putere femeii să creadă în magie. Coronița confecționată din pietre semiprețioase, având simbolul spicului de grâu, aduce un omagiu vieții, femeii, unui nou început. Viața este magie, iar femeia este rodul ei. Sper din suflet să îi poarte noroc!”.

Primăria Comunei Valcău de Jos este mândră că o tânără cu originile în Valcău a reușit o așa mare performanță.

„Bianca Tirsin are originile din partea mamei născută în satul Valcău de Sus. Mama Biancăi mi-a fost chiar colegă. Bunicii trăiesc în Valcău de Sus, iar mama s-a mutat la Arad după căsătorie. Sunt mândru că o tânără cu origini din Valcău de Jos a câștigat mai multe concursuri de miss naționale și internaționale, iar acum va reprezenta România la Miss Universe concurs care se va desfășura în Statele Unite ale Americii. Noi conducerea primăriei ne bucurăm de fiecare succes înregistrat de cetățenii cu origini în comuna noastre. Îi doresc succes la toate concursurile la care va reprezenta România”, a declarat primarul Ioan Roșan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *