Bilanț IPJ Sălaj: În preajma Revelioanului polițiștii au aplicat sute de amenzi și au constatat zeci de infracțiuni

Polițiștii din Sălaj au intervenit la aproape 90 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate aproape 700 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor au fost constatate 30 de infracțiuni.


În perioada 31decembrie 2020-3 ianuarie 2021, polițiștii au organizat 23 de acțiuni și au intervenit la 87 de evenimente, dintre care 76 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 30 de infracţiuni, dintre care 12 au fost infracțiuni contra patrimoniului, patru la regimul circulaţiei rutiere, iar diferenţa au constituit alte fapte.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 683 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 93 au fost aplicate la Legea 61/1991, 464 la regimul circulaţiei rutiere, diferenţa fiind aplicate la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 227225 lei.

În perioada de referinţă, poliţiştii au reținut 38 permise de conducere și au retras patru de certificate de înmatriculare.

În perioada de referință, la nivel județean nu s-au înregistrat fapte de mare violență și nici evenimente rutiere grave.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân în continuare la datorie, având ca obiectiv principal prevenirea oricăror fapte antisociale sau a altor situații de risc care ar putea pune în pericol sănătatea și viața oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *