Bogdan Oltean este noul șef interimar al Poliției Municipale Zalău

Poliția Municipiului Zalău are începând de astăzi, 22 aprilie, un nou șef. Noul șef al Poliției Municipiului Zalău este comisarul-șef de poliție Bogdan Oltean, cel care a condus ultima dată Biroul Rutier din cadrul Poliției Zalău.

Comisarul șef de poliție Lupu Florin, cel care a condus până ieri Poliția Mun. Zalău, a fost împuternicit pe funcția de adjunct al șefului IPJ Sălaj, Stupar Marius.

„După o analiză riguroasă am luat decizia de a-l împuternici la conducerea Poliției Municipale Zalău, pe comisarul șef de  poliție Bogdan Oltean. Totodată, astăzi am pus în aplicare decizia IGPR de împuternicire în funcția de adjunct al șefului IPJ Sălaj, a comisarului șef de poliție Lupu Florin. 

Le doresc succes în activitate și rezultate cât mai bune pentru siguranța cetățenilor județului Sălaj”, comandantul Poliției Sălăjene, Stupar Marius.

Bogdan Oltean este comisar-șef de poliție. În perioada 2002 – 2005 a fost ofiter de poliție în cadrul Poliției Orașului Jibou – Formațiunea Rutieră, iar în perioada 2005 – 2007 a fost ofiter de poliție în cadrul Serviciului Rutier (Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj). Din 2008 până în 2009 a activat la Biroul Rutier Zalău, iar din 2009 până în 2018 a fost la Serviciul Rutier Sălaj.

În perioada octombrie – decembrie 2018 a fost șeful Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic al IPJ Sălaj, iar din ianuarie 2019 până în prezent a fost șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *