Lupu Florin promovat în funcția de adjunct al șefului IPJ Sălaj, Stupar Marius

Comisar șef de poliție Lupu Florin, fost șef imterimar al Poliției Municipale Zalău, a fost promovat în funcția de adjunct al șefului IPJ Sălaj. Decizia a fost luată de Inspectoratul General de Poliție al României, pe o perioadă de interimat – 6 luni. 

Echipa de conducere de la IPJ Sălaj este acum completă. Șeful Poliției, Stupar Marius face echipă la conducerea IPJ Sălaj cu adjuncții Lupu Florin – responsabil pe linia de ordine publică și rutieră, iar cel de al doilea adjunct Stelian Crăciun – responsabil pe linia judiciară, acesta din urmă fiind titular pe post după promovarea unui concurs.

Lupu Florin este un polițist de carieră și cu multă experiență, cu studii superioare absolvite la Academia de Poliție din București.

Polițist cu experiență în MAI de peste 20 de ani

Lupu Florin este polițist din anul 2004 și are o bogată experiență profesională atât în domeniul ordine publică, cât și pe rutieră: în perioada 2010 – 2016 – ofițer la Biroul Rutier Zalău, 2016-2023 – șef Birou Ordine Pulbică Zalău, din 15 mai 2023 a promovat concursul pentru funcția de adjunct al șefului Pol. Mun. Zalău.

În perioada 1 decembrie 2023 – 15 aprilie 2024, Lupu Florin a condus cu profesionalism Poliția Municipiului Zalău, dovedind a fi un bun manager.

Lupu Florin – printre puținii polițiști cu diplomă de Master la Academia de Poliție București

În anul 2008 Lupu Florin a absolvit Facultatea de Drept și Administrație Publică la București, după care în 2012 urmează cursuri postuniversitare la Academia de Poliție din București, iar în anul 2014 obține diploma de Master la Academia de Poliție București – Managementul activităților de ordine publică și siguranță națională.

„Astăzi am pus în aplicare decizia IGPR de împuternicire în funcția de adjunct al șefului IPJ Sălaj, a comisarului șef de poliție Lupu Florin. Îi doresc succes în activitate și rezultate cât mai bune pentru siguranța cetățenilor județului Sălaj”, transmite comandantul Poliției Sălăjene, Stupar Marius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *