Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți – 25 de angajatori / 423 locuri de muncă disponibile

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj a organizat astăzi, 14 octombrie 2022, în incinta Cercului Militar din Zalău, Bursa locurilor de muncă destinată absolvenţilor.

Dintre angajatorii invitați la bursă au participat 25, oferind un număr de 423 de locuri de muncă.
Principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii medii/fără studii sunt cele de: operator producţie, operator prelucrare cauciuc, maşinist pod rulant, confecţioner, tapiţeri, zidar, lacătuş mecanic, operator CNC, lucrător în construcţii, lucrător în bucătarie, tâmplar şi muncitori necalificaţi, iar pentru persoanele cu studii universitate sunt comunicate posturi de ingineri mecanic, inginer automatist,inginer de sistem in informatica, inginer electric, desenator tehnic, specialist SSM.
Estimăm participarea la această ediție a Bursei locurilor de muncă, a unui număr de 124 persoane din care 118 tineri absolvenţi ai diverselor forme de învățământ. Au fost selectați în vederea încadrării 73 absolvenți, care în perioada următoare vor susţine interviuri/probe de lucru, iar un număr de 3 absolvenţi au fost încadraţi pe loc.
De asemenea, au fost amenajate standuri unde persoanele interesate au primit informații/sprijin din partea consilierilor agenției cu privire la serviciile gratuite oferite – informare şi consiliere, medierea muncii, formare profesională şi despre economia socială.
Participanţii la bursă au primit materiale informative privind serviciile oferite de agenţie persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă (pliante şi broşuri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *