Călin Morar și echipa PNL vor continua modernizarea Comunei Crişeni

↗️ Călin Morar, primarul comunei Crișeni, și-a prezentat sâmbătă, 18 mai, în fața a sute de cetățeni, echipa de consilieri locali, programul politic și proiectele care vizează dezvoltarea întregii comunități în următorii patru ani.

🤝 I-au fost alături președintele PNL Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, secretarul general al PNL, Lucian Bode, prim-vicepreședinții Cristian Lazăr și Claudiu Bîrsan, primari și aleși locali liberali.

✅ „Au fost opt ani de muncă, de sacrificii, pentru datoria pe care mi-am asumat-o, împreună cu echipa mea, pentru a aduce comuna Crișeni acolo unde îi este locul, în fruntea județului Sălaj.

Tot ce înseamnă infrastructura acestei comune a fost abordată: apă, canalizare, gaz, drumuri comunale, drumuri de exploatație agricolă, variantă ocolitoare, aquapark, reabilitare școli și dotarea lor, cămine culturale, dispensar medical, baze sportive, parcuri și spații de joacă. Dacă în anul 2016, comuna Crișeni nu a avut nici un proiect pe finanțare, azi comuna Crișeni este una din comunele fruntașe din județul Sălaj, cu investiții de peste 122 milioane euro.

Bunul Dumnezeu să binecuvinteze cele trei sate, pe dumneavoastră, și tot binele din lume, oameni faini”, a declarat Călin Morar.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Sălaj, realizat de SC Monitorul de Salaj Media SRL. Cod AEP 21240015


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *