Campania Națională „Vaccinare și testare pentru învățare!” în județul Sălaj

Miercuri, 21.04.2021, ora 9.00, în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, în cadrul Campaniei naționale „Vaccinare și testare pentru învățare!” inițiată de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj va organiza întâlnirea tematică de promovare a informațiilor corecte în legătură cu vaccinarea anti-Covid-19, prin participarea fizică și online a invitaților.

Secretarul de stat din Ministerul Educației, Radu Szekely va prezenta campania inițiată de către Ministerul Educației alături de: inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, prof. dr. Gheorghe – Vasile Bulgărean; prefectul județului Sălaj, Dari Toma; specialiști în domeniul medical/epidemiologic, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Sălaj.

Evenimentul are ca scop principal informarea elevilor, a cadrelor didactice si a părinților cu privire la importanța și necesitatea diminuării efectelor pandemiei de Covid-19 prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ și testarea elevilor (conform Ordinului Comun de Ministru nr. 3.235/93/2021, cu modificările și completările ulterioare) și a angajaților din sistemul de învățământ, în cazul prezentării unor simptome specifice și a situațiilor în care au fost contacți ai unor cazuri confirmate de infectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *