VIDEO| Cătălin Drulă, președintele USR în vizită la Zalău

Senatorul Bob Virgil împreună cu colegi din Organizația Județeană USR Sălaj l-a găzduit azi pe Cătălin Drulă la Zalău, unde a susținut și o conferință de presă.

Printre subiectele de mare interes local a fost stadiul jalnic în care se află Autostrada A3 Transilvania pe teritoriul județelor Sălaj și Cluj, abandonată de actuala guvernare în pofida faptului că lucrările porniseră în forță în timpul mandatului lui Cătălin Drulă la transporturi.

De un an întreg trenează scoaterea din circuitul forestier a terenurilor din zonă și găsirea soluțiilor pentru alunecările de teren.

„Am discutat, firește, și despre Schengen și faptul că este tot un eșec al actualei guvernări ca și proiectul bugetului pentru anul 2023, care nu aduce nimic bun pentru români, dimpotrivă, se bazează pe noi taxe iar alocările de fonduri arată că nu le pasă de educație și sănătate.

În concluzie, ne pregătim pentru anul electoral 2024 când ne dorim să fim o alternativă reală la vechile partide”, transmite senatorul USR Bob Virgil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.