Centura ocolitoare Crișeni, o soluție pentru decongestionarea traficului din Zalău

Întâlnire cu privire la obiectivul de investiții “Alternativă pentru descongestionarea traficului rutier pe DN 1H în localitățile Zalău, Crișeni, Hereclean”.

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău: “Astăzi, împreună cu primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, primarul comunei Crișeni, Călin Morar, și primarul comunei Hereclean, Francisc Dobrai, am avut o întâlnire informală cu directorul general al Direcției Generale Organismul Intermediar pentru Transport din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, domnul Felix Ardelean. În cadrul întâlnirii am discutat aspecte cu privire la finanțarea obiectivului de investiții ”Alternativă pentru descongestionarea traficului rutier pe DN 1H în localitățile Zalău, Crișeni, Hereclean”.

Discuțiile au vizat condițiile în care Zona Metropolitană Zalău poate primi finanțare pentru această investiție în cadrul unui parteneriat cu Compania Națională de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere, precum și documentele care trebuie întocmite pentru finanțarea proiectului.

Pentru Municipiul Zalău, acest proiect va contribui semnificativ la decongestionarea traficului rutier la intrarea în oraș dinspre Crișeni, motiv pentru care, împreună cu colegii din instituție, vom efectua toate demersurile necesare ce țin de administrația locală pentru realizarea investiției”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *