Ciolacu le cere PSD-iștilor să dea exemplu populației și să meargă împreună la vaccin

Marcel Ciolacu, președintele PSD, le-a cerut parlamentarilor social-democrați printr-un mesaj intern să dea un exemplu populației și să meargă în număr mare la a treia doză de vaccin.

Reacția lui Ciolacu vine după ce România a ajuns într-un moment critic, cu sute de morți Covid zilnic. Liderii PSD au fost extrem de reticenți pe tema campaniei de vaccinare.

  • Mesajul intern al lui Ciolacu, consultat de G4Media.ro:

„Dragi colegi,

Vă propun ca mâine, după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în fața acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluții. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluție pentru a salva cât mai multe vieți.

Vă propun să mergem la centrul de vacinare de la Romexpo, care este cel mai mare din București – cred că toată lumea va înțelege semnificația alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne același partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români. Vă mulțumesc și aștept confirmările voastre”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.