Comuna Hida a încheiat anul 2020 cu investiții și proiecte în valoare totală de 4,5 milioane euro

Cunoastem cu toții ca anul 2020 a fost un an deosebit de greu si dificil pentru majoritatea cetatenilor acestei natiuni si nu numai. Ca urmare si comuna Hida a fost afectata si a suferit in acest sens.
Daca pana anul trecut aveam activitati economice, culturale, sportive etc., in acest an am intalnit cu totul altfel de activitati, respectiv de combatere a pandemiei: inchiderea scolilor, inchiderea activitatilor economice, cultural- sportive etc.
Cu toate acestea putem spune ca in comuna Hida au avut loc multe lucrari foarte importante anul trecut 2020, lucrari finalizate sau aflate in derulare. Aceste lucrari insumeaza cca. 4,5 mil euro.
La solicitarea mai multor cetateni primarul comunei Hida, Dumitru Petrus, face o scurta prezentare a acestor investitii facute in cursul anului 2020:
✔finalizare pod peste valea Almasului in localitatea Racas
✔finalizare pod peste valea Sanpetrului in localitatea Sanpetru
✔finalizare asfaltare drum spre Manastire Stramba (4,5 km)
✔construire pod in localitatea Stupini
✔finalizare Capela Mortuala Hida
✔Reteaua de canalizare pentru satele Hida, Baica, Racas si Sanpetru aflata spre finalizare
✔finalizare lucrari la Sala de Evenimente Hida
✔alte lucrari de reparatii si intretinere a obiectivelor de interes public de pe raza comunei Hida
Tot pe teritoriul comunei Hida s-a modernizat drumul national (DN1G Hida-Tihau) de catre Compania Nationala de Drumuri si Poduri.
La sfarsitul anului 2020, au inceput lucrarile pentru studiul de fezabilitate in vederea modernizarii tuturor strazilor din comuna Hida, prin compania C.N.I. București.
„In concluzie, putem sa ne aratam multumiti de dezvoltarea comunei noastre in acest an. Cunoastem ca mai exista multe neajunsuri, pe care incepand cu anul 2021 incercam sa le remediem. Primaria si Consiliul Local al Comunei Hida va ureaza multa sanatate si un an 2021 mult mai bun si mai prosper!”, transmite primarul Dumitru Petruș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *