Comunicat IPJ Maramureș: Filip Ioan are calitatea de martor, iar finul lui este cercetat penal pentru trei infracțiuni

În urma activităților de cercetare și investigare desfășurate de polițiștii băimareni, ieri, 02 februarie, s-a constatat faptul că la volanul autoturismului implicat în accidentul rutier produs în 30 ianuarie, pe strada Piața Revoluției la intersecție cu strada Culturii din Baia Mare, se afla bărbatul din Baia Mare identificat la fața locului.

Față de acesta s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul de 43 de ani, indicat în prima fază a cercetărilor de martorii oculari de la fața locului, ca fiind presupusul conducător al autoturismului, are in aceasta faza procesuala, calitate de martor în acest dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetării penale, procurorul de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare sa stabilească gradul de vinovatie a tuturor participantilor la săvârșirea faptelor.

Mentionam faptul că pe toată perioada cercetărilor, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești de condamnare, toți participanții se bucură de prezumția legală de nevinovăție.

Sursa: Comunicat emis de IPJ Maramureș

One thought on “Comunicat IPJ Maramureș: Filip Ioan are calitatea de martor, iar finul lui este cercetat penal pentru trei infracțiuni

  1. Evident. Tipic romanesc. Ce interesant că după trei zile se constata altceva. Și ce dacă nu era la volan? Asta îl face nevinovat? Ca polițist nu ar fi trebuit sub nici o formă să tolereze așa ceva. Și pe urmă să fugi cu lașitate de la fața locului, dovedește nu numai ca nu merita sa poarte uniforma de politist, dar și faptul că e inuman, e un nimeni. Ar trebui să – și ascundă capul în pământ, să lase deoparte aroganța maximă și nesimțirea, și să se gândească serios că această faptă ar fi putut produce o mare tragedie. Să – i fie rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *