Concert de colinde susţinut de Corala Armonia din Constanţa la Biserica Sf. Nicolae din Zalău


Evenimentul de înaltă ținută este organizat de preotul paroh dr. Ionuţ Pop, vicar eparhial, în parteneriat cu Episcopia Sălajului. A devenit deja o tradiţie pentru Parohia Ortodoxă Sfantul Nicolae din Zalău să organizeze acest concert regal de colinde, deoarece de fiecare dată lăcaşul de cult a fost plin de sute de credincioşi. 


Luni, 6 decembrie, chiar de Moș Nicolae, începând cu 19.00, sunteţi invitaţi la Biserica “Sfântul Ierarh Nicolae” din Zalău, de pe strada 22 Decembrie (fosta Crasnei), unde va avea loc un concert extraodinar de colinde, susţinut de Corala “Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului. Concertul va fi transmis live pe postul Hora TV.

Alături de preotul paroh Ionuţ Pop, la eveniment vor participa Preasfinţitul Părinte Petroniu Episcopul Sălajului, o parte din consilierii şi membrii ai Permanenţei Consiliului Eparhial al Episcopiei Sălajului, dar şi preoţi protopopi ai celor trei protopopiate ale Eparhiei Sălajului.

Sunt aşteptate să fie prezente şi sute de sălăjeni, care vor avea ocazia să vadă pentru a șasea oară Corala Armonia din Constanţa la biserica de pe strada Crasnei din Zalău. Repertoriul va fi unul vast, aşa cum de fiecare dată a fost, cuprinzând colinde tradiţionale, cunoscute publicului larg, creaţii mai puţin cunoscute din repertoriul internaţional, dar şi momente instrumental-vocale.

Parohia Ortodoxă Sf. Nicolae Zalău – biserica darurilor lui Dumnezeu

Tot în preajma sărbătorilor de iarnă, cu sprijinul și implicarea părintelui Ionuț Pop, mai multe familii nevoiașe din Zalău, dar și copii, vor fi ajutați cu daruri, alimente și tot ce este necesar pentru a oferii o mângâiere celor aflați în nevoie.

VIDEO! Concertul de colinde Corala Armonia – Decembrie 2019

Corala Armonia – campioană modială în 2014 în Letonia

Corala bărbătească “Armonia” a fost înfiinţată în anul 2001, în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea, la iniţiativa Pr. Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion-Iulian Dumitru. A susţinut nenumărate concerte în ţară şi în străinătate. În iulie 2014, în Letonia, a fost desemnat drept cel mai bun cor bărbătesc din lume. Corala “Armonia” a fost medaliată şi la festivalurile din Cincinnati (SUA) şi Graz (Austria).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *