Concert extraordinar de colinde la Parohia Ortodoxă Sfântul Nicolae din Zalău, de pe str. Crasnei

Evenimentul de înaltă ținută este organizat de preotul paroh dr. Ionuţ Pop, Vicar Eparhial, în parteneriat cu Episcopia Sălajului. A devenit deja o tradiţie pentru Parohia Ortodoxă Sfantul Nicolae din Zalău să organizeze acest concert regal de colinde, deoarece de fiecare dată lăcaşul de cult a fost plin de sute de credincioşi.

Duminică, 3 decembrie, puțin înainte de Moș Nicolae, începând cu ora 18.00, sunteţi invitaţi la Biserica “Sfântul Ierarh Nicolae” din Zalău, de pe strada 22 Decembrie (fosta Crasnei), unde va avea loc un concert extraodinar de colinde, susţinut de Corala “Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului. Concertul va fi transmis live și pe postul Hora TV.

Alături de preotul paroh Ionuţ Pop, la eveniment vor participa Preasfinţitul Părinte Petroniu Episcopul Sălajului, o parte din consilierii şi membrii ai Permanenţei Consiliului Eparhial al Episcopiei Sălajului, dar şi preoţi protopopi ai celor trei protopopiate ale Eparhiei Sălajului.

Sunt aşteptate să fie prezente şi sute de sălăjeni, care vor avea ocazia să vadă pentru a noua oară Corala Armonia din Constanţa la Biserica de pe strada Crasnei din Zalău. Repertoriul va fi unul vast, aşa cum de fiecare dată a fost, cuprinzând colinde tradiţionale, cunoscute publicului larg, creaţii mai puţin cunoscute din repertoriul internaţional, dar şi momente instrumental-vocale.

Parohia Ortodoxă Sf. Nicolae Zalău – biserica darurilor lui Dumnezeu

Tot în preajma sărbătorilor de iarnă, cu sprijinul și implicarea părintelui Ionuț Pop, mai multe familii nevoiașe din Zalău, dar și copii, vor fi ajutați cu daruri, alimente și tot ce este necesar pentru a oferii o mângâiere celor aflați în nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *