Concurs de alergare – Semimaraton Montan ”Aleargă pe Meseș”

REGULAMENTUL CONCURSULUI DE SEMIMARATON MONTAN ,,ALEARGĂ PE MESEȘ” EDIȚIA I 28.08.2021

DATA ȘI LOCUL DESFĂȘURĂRII

28 august 2021 Horoatu Crasnei

ORGANIZAREA

Asociația Județeană de Atletism Sălaj în colaborare cu Primăria Comunei Horoatu Crasnei.

DISTANȚA DE CONCURS

21,097 Km (altitudine maximă 996 m)

PARTICIPANȚI

Participarea se face individual, în sistem open, având drept de participare atleți din România, legitimați sau amatori cu vârsta minimă de 17 ani împliniți în anul 2021.

ÎNSCRIEREA ȘI VALIDAREA CONCURENȚILOR

Înscrierea se va face online pe site-ul Concursului www.primaria_horoat@yahoo.com până în data de 27.08.2021, ora 16, iar ulterior la secretariatul competiției, inclusiv în ziua desfășurării acestuia pâna la ora 9. Validarea se va face începând cu data de 27.08.2021 la secretariatul concursului. Atleții vor avea asupra lor cartea de identitate, carnetul de legitimare (cei legitimați), adeverință emisă de cel mult 48 de ore de către medicul sportiv cu mențiunea : ,,Apt pentru efort”,iar la secretariat vor completa și semna o declarație pe proprie raspundere privind starea de sănătate proprie, și o declarație pe formular tipizat, prin care se angajează să respecte regulamentul, și obligațiile care îi revin și traseul prestabilit de către organizator. În caz contrar atletul nu va fi acceptat în competiție.

Taxa de participare va fi de 50 lei și se va achita în contul organizatorului publicat pe site-ul concursului sau la secretariatul competiției în momentul înscrierii, după încheierea înscrierii online.

STABILIREA REZULTATELOR

Se va întocmi un clasament individual la feminin și unul la masculin.

PREMII Fiecare participant va primi un tricou personalizat. Primii cinci clasați la feminin și masculin vor fi premiați cu diplome, trofee, iar în funcție de locul obținut vor primi sume în lei, astfel:

Locul I – 2000 lei;

Locul II – 1000 lei;

Locul III – 750 lei;

Locul IV – 500 lei;

Locul V – 350 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *