Concurs pentru 31 de posturi de pompier la ISU Sălaj. Vezi care sunt criteriile

M
31 de posturi de soldați profesioniști (servanți), scoase la concurs la ISU Sălaj!
Condițiile și citeriile sunt următoarele:
❗Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună – acestea sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj.
❗Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste posturi pot candida și persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.
❗Foarte important❗
Persoanele interesate trebuie să transmită toate documentele necesare exclusiv electronic, în format pdf., exclusiv la adresa de e-mail: sgp@isusalaj.ro.
– candidații pot depune dosarul, în volum complet, la adresa de e-mail sgp@isusalaj.ro. zilnic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, până la data de 01.08.2022, ora 16.00.
Probele de concurs constau în verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile și responsabilitățile meseriei de pompieri (proba „Urcarea pe scară” și proba „Deplasarea în subsol întunecat”), precum și în evaluarea performanțelor fizice (Parcurgerea traseului practic-aplicativ).
❗Proba eliminatorie „Urcarea pe scară” constă în urcarea pe scara culisantă până la nivelul etajului al II-lea, al turnului de instrucție, coborârea și revenirea pe sol. Este declarat „ADMIS” concurentul care a executat corect proba în maximum 90 de secunde.
❗Proba eliminatorie „Deplasarea în subsol întunecat” constă în parcurgerea unui traseu cu lungimea de 20 m și lățimea cuprinsă între 2,5-3 m, amenajat în subsolul întunecat al unei clădiri. Candidatul parcurge traseul echipat cu aparatul de respirat, având vizorul obturat. Pe parcursul traseului se amplasează patru obiecte pe care candidații trebuie să le identifice. Pentru a fi declarat „ADMIS”, candidatul trebuie să identifice minimum două obiecte și să obțină un timp final de maximum 3 minute. Pentru fiecare obiect neidentificat candidatul este penalizat cu câte 20 de secunde.
❗Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând https://isusalaj.ro/…/TRASEU-PRACTIC-APLICATIV-ADMITERE…
❗IMPORTANT❗
ℹ Alte date şi informaţii suplimentare cu privire la organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine şi în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, telefon 0260 611212, interior 27113, în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00. , sau pe pagina de internet a instituției accesând linkul https://isusalaj.ro/anunt-privind-organizarea-activitati…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *