Concursul de cultură și educație financiar-contabilă – ediția a II-a

Mâine, 19 aprilie, la Colegiul Tehnologic API Zalău, are loc deschiderea oficială a  celei de a II-a ediții a Concursului de cultură și educație financia-contabil – etapa județeană. Organizator este Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România Filiala Sălaj, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Ministerul Educației.
Concursul susține educația tinerilor în domeniul financiar-contabil și își propune să contribuie la formarea noilor generații de profesioniști în domeniu.
La această etapă a concursului participă 11 elevi de clasa a XI-a de la licee din Zalău, Șimleu Silvaniei și comuna Hida. Concursul va continua cu etapa națională, în luna iunie la București, la care se califică primii doi clasați la faza județeană.
Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și Ministerul Educației urmăresc să crească interesul tinerilor pentru domeniul financiar-contabil și să îi încurajeze în alegerea unei cariere în acest domeniu, contribuind, astfel, la dezvoltarea unei baze solide de profesioniști pregătiți să răspundă provocărilor viitorului.
Ceremonia de premiere va avea loc luni, 22 aprilie, în cadrul Colegiului Tehnologic API din Zalău, eveniment la care vor participa președintele CECCAR Sălaj, președintele CJ Sălaj și inspectorul școlar general al ISJ Sălaj.
În premieră, Consiliul Județean Sălaj prin președintele Dinu Iancu-Sălăjanu a devenit partener al acestui concurs și oferă susținere acestor elevi excepționali viitori profesioniști contabili. CJ Salaj va susține financiar premierea câștigătorilor acestui concurs județean.
La finalul concursului, câștigătorii vor primii în bani, atât de la CECCAR, cât și de la Consiliul Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *