Concursul „Vinurile Nordului” – 11 iunie la Camăr (FortSilvan)

Un grup de crame din județul Sălaj a luat o hotărâre îndrăneață. Nu neaparat atât din cauza limitării, ci pentru că a trebuit să realizeze faptul că în vânzarea de vinuri există nevoie cooperare și de dezvoltarea unui management comercial comun; Prin urmare, a creat crama ”Szil”, în limba română ”Cramele Ulm” (denumirea provine de la numele din limba maghiară a județului Sălaj-Szilágy (szil=ulm), zona sălajului fiind pe vremuri acoperită cu ulmi).

Antreprenorii Dumitru Blaga din Șimleu Silvaniei, Zsolt Ágoston – Carastelec, Attila Szoboszlai, respectiv Fort Silvan, și Andrea Szekrényes – Camăr au înființat o cooperativă de comerț care își propune ca scop așezarea nectarului excelent și maturat în cramele din regiune într-un loc demn în magazinele și restaurantele țării, respectiv trimiterea acesteia chiar și dincolo de hotare.

Am dori să ne prezentăm, de aceea, pe 11 iunie 2021 invităm cramele sălăjene și sătmărene la un concurs de vinuri (așteptăm cu drag și alte crame) unde vinurile concurente vor fi evaluate de un juriu profesionist, iar apoi se vor acorda premii și diplome.

După aceea, după-amiaza de la ora 14:00, va avea loc concluzionarea eșantioanelor înscrise, iar participanții le vor putea degusta în cadrul unui eveniment relaxat, organizat în aer liber pe platoul cramei Fort Silvan. Se pot inscrie vinuri la concurs până vineri 10.06, orele 19:00, dar, așteptăm cu drag pe toată lumea să aplice pentru evaluare după o consultare telefonică prelabilă.

După o lungă pauză, va fi bine să ne întâlnim din nou. Nu există taxă de înscriere, toți cei care ne onorează cu prezența lor, vor fi oaspeții Cramele Ulm – Szil Pincészet.

În cadrul întâlnirii, studenții Universității Creștine Partium din Oradea vor prezenta diferite designuri de etichete, iar atmosfera de bună dispoziție va fi asigurată de formația Orion. Evenimentul se află sub patronajul cunoscutului vinificator, Géza Balla, președinte al Asociației Vinificatorilor Maghiari din Transilvania care va prezida juriul profesional.

Organizator partner Fundația Civitas.

Vă rugăm să indicați intenția dvs. de înscriere la următoarele contacte:

e-mail: office@fortsilvan.ro

Telefon / WhatsApp: 0740 698 427; 0768 001 483; 0747 581 239; 0748 113 541

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *