Condamnat la 8 ani de închisoare după ce și-a violat fiica minoră

Bărbatul din Sălaj care anul trecut și-a violat fiica vitregă, o copilă de numai 11 ani, diagnosticată cu autism, a fost acum condamnat definitiv la 8 ani și 2 luni de închisoare.

Anul trecut, mama copilei a intrat la bănuieli după ce a văzut schimbări în comportamentul fetiței. Ca să știe ce se întâmplă acasă, în lipsa ei, femeia a lăsat în cameră, după perdea, un telefon cu camera video pornită. A fost șocată să vadă, apoi, în înregistrare, scene șocante în care fetița de 11 ani era violată, spun anchetatorii.

Pentru că victima avea probleme de sănătate și era diagnosticată cu autism sever, nu se putea apăra în acele momente de bărbat și nici nu a putut povesti ce se petrece.

Mama fetei a mers direct la poliție și a depus plângere. Individul a fost arestat preventiv. Acum, după aproape un an, a primit sentința definitivă. Magistrații Curți de Apel l-au condamnat la 8 ani și 2 luni de închisoare cu executare, pentru viol în formă agravată. Bărbatul este obligat să plătească și daune morale de 18 mii euro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *