Conducere sub influența băuturilor alcoolice în Popeni

La data de 28 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au întocmit dosar penal unui bărbat, de 61 de ani, din Zalău pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au fost sesizați, la ora 19:10, despre faptul că, pe Drumul Național 1H, în localitatea Popeni, s-a produs un accident de circulație.

În urma constatărilor și verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 61 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 1H, la km 90, într-o curbă la dreapta a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unei autoutilitare și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care era condus din sens opus de un tânăr, de 19 ani, din județul Maramureș.

În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 19 ani, și pozitiv, în cazul bărbatului vinovat de producerea tamponării.

Acesta avea 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *