Conducerea Primăriei Jibou a făcut donații pentru o familie cu 9 copii care trăiesc în sărăcie

Cei care mai apucă să citească ce scriu pe fb știu că mă preocup, printre altele, și de cei mai nevoiași dintre noi, dar lupa am pus-o mereu pe familia lui Moise în încercarea de a fi mai atentă, în primul rand, la necesitățile unei familii ca întreg și nu a unor indivizi izolați, depistînd subiectiv și obiectiv nevoile primare ale familiei sale.

APA este una din nevoile de bază a acestei familii cu 9 copii, apă care nu doar trebuie pentru spălat pe mâini cu săpun (că-i pandemie), ci pentru tot corpul, zilnic pentru gătit, spălat vase și spălat haine la 11 membri.

Am ajuns și la Primărie să văd dacă sunt probleme cu terenul sau casa, poate de aceea nu au apă. Am fost primită cu delicatețe în audiență la domnul Primar care și-a făcut timp să asculte o problemă precum a mea. După ce a vorbit la telefon cu cineva de la Compania de Ape mi-a confirmat că există deja cămine de branșament pe străduța lor dar se pare că nu a avut familia bani pentru proiect și apometru. Am aflat și despre costurile aproximative necesare, pe lângă alte hârtii și adeverințe.

Proiectul = 300 lei

Apometru = 900 lei

Domnul Primar Dan Ghiurco a donat primii 100 lei iar domnul Viceprimar Vlad Pascalau încă 100. L-am mai scuturat pe Ducu de 100 de lei așa că bani de proiect sunt. Le mulțumesc din suflet!

Mai trebuie 900 lei pentru contor.

Știu deja că „binele se face în taină, restul e teatru” sau ” să nu știe stânga ce face dreapta” dar prin această postare publică încerc să strâng fonduri pentru a ajuta o familie să aibă apă în curte deoarece singură nu mă descurc. Nu vreau să deranjez pe nimeni în privat la care să mă milogesc, să simtă presiunea cererii mele, așa că cine citește și dorește să ajute să mai strângem bani de un contor este binevenit, atât public cât și în privat. De asemenea fac publică povestea și pentru transparența cheltuirii banilor din donații.

Încercați să vă puneți în locul copiilor respinși de ceilalți copii de la școală pentru că miros urât Sau, încercați să vă puneți în locul mamei care trebuie să se certe pentru fiecare găleată de apă pe care o aduce din vecini pentru a face mâncare și spăla vase după 9 copii + 2 adulți.

Să întinzi o mână de ajutor cu care să ridici mai sus pe altul înseamnă să fii om, de omenie. Statul cu mâinile încrucișate nu ajută pe nimeni. Pe nimeni!

L.E. la cererea unor prieteni adaug contul meu:

Nume client: Dobrinean Silvia

Cod IBAN: RO70BRDE320SV19771543200

Vă mulțumim! 🤗

One thought on “Conducerea Primăriei Jibou a făcut donații pentru o familie cu 9 copii care trăiesc în sărăcie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *