Conducerea Primăriei Jibou promovează la Kanal D povestea tragică a unui copil olimpic

Povestea unui copil sărman a ajuns pe ecranele Kanal D, cu ajutorul primarului Dan Ghiurco. Un caz social care merită tot sprijinul nostru, este cazul lui Marius – copilului minune din localitatea Cuceu. Cazul lui Marius din Cuceu, copilul genial la matematică, cu un destin dureros, ajunge pe ecranele Kanal D, grație implicării primarului de la Jibou, Dan Ghiuco, care în urmă cu doi ani a ajutat familia cu materiale de construcții pentru o baie.

Dan Ghiurco este un om de aur al administrației locale. Totul a început în decembrie 2019 când o echipă de jurnaliști din Sălaj au mers la Cuceu să filmeze, iar în 3 zile materialul a făcut valuri, astfel că în câteva zile oamenii au făcut donații consistente.

Într-una din dimineți, la prima oră, sună telefonul. Dan Ghiurco. Sec și la subiect: „la 10 ne vedem la Cuceu”. Jurnaliștii povestesc cum au urcat în mașină, dar nu credeam că vom face ceva. Forfotă mare în curte. Patru băieți în haine de lucru, uneltele rezemate de casă, primarul dicta deja cum se va realiza construcția.

Primarul Dan Ghiurco s-a îngrijit pentru cosntrucția băii mult dorită. „Vezi că aici vine baia ridicată de la zero, aici întărim fundația, aici facem aia aia.” Primarul mai dă câteva indicații la cei patru băieți întinde mâna și pleacă.

Când dăm să ieșim afară, surpriză. Deja se săpa fundația, având asigurări de la muncitori că totul se va realzia de nou și Marius va avea un trai decent. Și ce să vezi? Peste ceva timp sună iar telefonul.

Dan Ghiruco. „De la Primăria Jibou și de la mine aveți tot ce trebuie pentru construcția băii”. Sec, scurt, la subiect, așa cum face un adminsitrator bun.

Sursa foto: ZiaruldeSalaj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *