Conducerea Primăriei Zalău preocupată de implementarea mega-proiectului de extindere a rețelei de apă și canalizare

Astăzi, 31 martie 2023, la sediul Primăriei municipiului Zalău, a avut loc o întâlnire între conducerea Primăriei reprezentată de primarul Ionel Ciunt, viceprimarul Teodor Bălăjel, alături de reprezentanți din Direcțiile Tehnice și Corp Control și reprezentanții Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Cluj și Sălaj (Compania de Apă Someș, firmele constructoare Ludwig Pfeiffer, Awe Infra, etc) al cărui beneficiar este Compania de Apă Someș Cluj-Napoca.
În cadrul întâlnirii, discuțiile purtate au vizat aspecte privind corelarea lucrărilor astfel încât să fie identificate soluții pentru avansarea proiectului, care în prezent bate pasul pe loc de luni bune.

”La întâlnirea de astăzi am stabilit un grafic de lucrări care va fi urmărit îndeaproape pentru că suntem într-o situație dificilă care nu mai poate continua așa. Părțile contractante, Compania de Apă și firmele constructoate, Ludwig Pfeiffer și Awe Infra au fost de acord cu această măsură și cu intervenția rapidă pentru ca situația să intre într-o normalitate firească”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.
Menționăm faptul că în acest proiect de exindere a rețelei de apă și canalizare sunt cuprinse peste 160 de străzi din municipiu, sub 20 fiind recepționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *