Conducerea Primăriei Zalău prezentă la reuniunea lotului SCM Zalău

Echipa de fotbal a Municipiului Zalău s-a reunit astăzi în vederea pregătirii celei de-a doua părţi a sezonului.

24 de fotbalişti au fost prezenţi la prima şedinţă de pregătire, aceştia folosind vestiarele de la noua bază sportivă.

La întâlnirea de luni după-amiaza a fost prezentă şi conducerea Primăriei Zalău, în frunte cu domnul primar, Ionel Ciunt, care le-a şi adresat câteva cuvinte fotbaliştilor noştri:

„Am făcut şi până acum şi vom face în continuare tot ce ţine de noi pentru a avea toate condiţiile atât în ceea ce priveşte resursa financiară, cât şi condiţiile de pregătire. Am spus de la începutul campionatului că obiectivul nostru este să ne batem la promovarea în Liga a II-a. Am convingerea că vom ajunge între echipele care se luptă la promovare, chiar dacă ştiu că nu va fi simplu. Cel mai important lucru este ca voi să arătaţi un fotbal de calitate atunci când intraţi pe teren”.

Directorul clubului încrezător în calificarea în play-off-ul Ligii a III-a 

„Suntem încrezători în ceea ce priveşte calificarea în play-off. Nu va fi uşor, pentru că ne aşteaptă meciuri grele în luna martie, dar transferurile făcute ne dau speranţe că lucrurile vor arăta altfel în acest an. Sper ca atât jucătorii care au venit, cât şi cei care au rămas în lot să-şi demontreze valoare pe teren şi să fim în primele patru echipe la finalul returului”, a declarat şi directorul clubului, Claudiu Bujor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *