Conducerea Spitalului Județean Zalău reacționează după ce procurorii au făcut percheziții într-un dosar de corupție

📌Având în vedere informațiile recente apărute în mass-media cu privire la perchezițiile de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, reprezentanţii unității medicale comunică următoarele:

📌Confirmăm că s-au efectuat percheziții într-o secție a Spitalului Județean de Urgență Zalău, într-un dosar penal având ca obiect presupuse fapte asimilate celor de corupție, însă cercetările sunt într-un stadiu incipient și nu putem oferi alte detalii în acest moment.
📌Echipa de conducere a SJUZ se pronunță ferm împotriva oricărei forme de infracțiune sau corupție și susține permanent și necondiționat orice demers al instituțiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalități ori nereguli referitoare la activitatea instituției. Totodată, suntem deschiși oricăror solicitări ce ne sunt adresate din partea instituțiilor statului român pentru identificarea și combaterea oricărei forme de acțiuni ilegale.
📌SJUZ își va continua misiunea de a se îngriji de sănătatea cetățenilor și de a se dedica pemanent salvării vieții pacienților, iar privitor la demersurile instituțiilor abilitate ce vizează infrațiuni, vom susține acest demers cu respectarea prezumţiei de nevinovăţie a fiecărui salariat al unității, cu toate implicaţiile sale.


Spitalul Județean de Urgență Zalău este condus de către Rodica Albert care este manager interimar numită de Consiliului Județean Sălaj. Rodica Albert este soția primarului Nicolae Albert de la Fildu de Jos, un primar traseist care a migrat de la PSD la PNL înainte de alegerile locale din anul 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *