Consilierul local PNL, Ciorlăuș Călin, a sfidat partidul și nu a votat bugetul comunei Letca

Astăzi, consilierii locali din Letca au aprobat în ședința Consiliului Local bugetul de funcționare și dezvoltare al comunei Letca pentru anul 2021. Din consilierii prezenți, doar cei șapte consilieri PSD și doar 3 consilieri PNL au votat bugetul propus de primarul Dorel Man. Un consilieri liberal a votat după cum „i-o tăiat capu”, nu după cum a decis grupul din care face parte.

Consilierul PNL, Ciorlăuș Călin, nu a votat bugetul comunei Letca

Deși colegii de partid, în frunte cu liderul de grup PNL Letca, Cozma Petru, au votat bugetul propus de primarul Dorel Man, un consilier liberal a făcut notă discordantă și s-a abținut de la vot fără nicio explicație, lăsând cu „gura căscată” liberalii din sală. Consilierul local PNL care s-a opus dezvoltării comunei Letca și s-a abținut de la vot este Ciorlăuș Călin, ajuns consilier local în Letca, deși nu este om al locului. Deși este de loc din Creca, Ciorlăuș a ajuns consilier local la Letca, după ce iubita lui Marcela Ciule i-a cedat locul pe lista de candidați PNL Letca. S-a mai abținut de la votarea bugetului și consilierul local Borna Vasile PNTCD.

Probabil că după un astfel de comportament, colegii liberali din Letca îl vor „urechea” pe domnișorul Ciorlăuș, iar data viitoare va fi mai ascultător față de partid. Astfel de acțiuni făcute de un consilier neascultător pot aduce prejudicii însemnate partidului din care face parte.


 

(sursa foto: Facebook)

Ciorlăuș Călin are în jur de 40 de ani, este de loc din comuna Creaca și trăiește în concubinaj ]n satul Letca cu fosta consilieră locală PNL, Marcela Ciule – fostă președintă PNL Letca

 

 

 


Important este că bugetul Comunei Letca pentru anul 2021 a fost aprobat și este axat pe dezvoltare. Primarul Dorel Man a alocat bani mai mulți pentru secțiunea de dezvoltare față de secțiunea de funcționare. În lista de investiții sunt cuprinse investiții importante în modernizarea și asfaltarea drumurilor, rețea de canalizare, capelă, modernizarea școlilor din comună și multe alte investiții. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *