Consilierul local ProRomânia, Pop Silvășan, oferă servicii stomatologice gratuite copiilor

O inițiativă de lăudat vine astăzi din partea unui consilier local din Șimleu, Pop Dan Silvășan, care de profesie este medic dentis și își oferă serviciile cu titlu gratuit pentru copii din orașul de sub Măgura.
Pop Dan Silvășan a candidat la alegerile locale din 27 septembrie la funcția de primar în Șimleu și a vrut să spargă grupul PNL – Țurcaș care conduc orașul de aproape 20 de ani. Medicul dentist Pop Silvășan a fost ales consilier local din partea ProRomânia și își propune ca în noul mandat 2020-2024 să facă treabă multă în folosul șimleuanilor.
„Eu consider ca o persoana aflata intr-o functie de consilier local, trebuie sa sustina comunitatea pe care o reprezinta si sa vina in sprijinul comunitatii cu atat cu cat poate , sau cu ce poate.
In calitatea de consilier local vreau sa ajut familiile nevoiase din Simleu Silvaniei , care au copii cu probleme dentare( la dinti)
Sa le fac tratamentele gratuit copiilor ,mici interventii si tot ce-mi sta in puterea si priceperea mea sa le asigur o sanatate dentara .
Si in acelas timp ,invit toate scolile care doresc ore de igiena dentara, sa apeleze cu incredere la mine ,pt ca le stau la dispozitie”, a transmis pe Facebook, Pop Dan Silvășan consilier local în Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *